Slider1
Slider2
Slider3
Slider4
Slider5
Slider6
Slider7
previous arrow
next arrow
Mobiel_slide_1
Mobiel_slide_2
Mobiel_slide_3
Mobiel_slide_4
Mobiel_slide_5
Mobiel_slide_6
Mobiel_slide_7
previous arrow
next arrow
logo-vandenboertaxaties.fw
logo-kant.fw
logo-vanboxtel.fw
logo-d66-vught
logo-pvda.fw
logo vvd-vhc
logo-gemeentebelangen
logo-rensbressers
logo-rensbressers
logo adverteren.fw
Voedselbank
Voedselbank

Familie berichten

7 december 2021 Familieberichten op Vught.nu

Het is mogelijk om hier op de nieuwssite van Vught...

Nieuw bestuurslid DePetrus

Even voorstellen: een nieuw bestuurslid van DePetrus

VUGHT – 2 augustus 2021. Met veel plezier stellen we een nieuw bestuurslid van DePetrus voor: Simeon de Goede.

Simeon heeft al een tijd meegelopen met het bestuur, en is nu officieel benoemd tot 4e bestuurslid van Stichting DePetrus. Hij stelt zich graag even voor:

“Ik ben 33 jaar, opgegroeid in Soest en woon nu 7 jaar in Noord-Brabant. Na 3 jaar Den Bosch woon ik nu 4 jaar in Vught, samen met mijn vrouw Ellen. In mijn vrije tijd ben ik veel aan het sporten (fitness, squashen, hardlopen en golfsurfen). Ook lees ik veel, met een voorkeur voor filosofieklassiekers. Op dit moment werk ik als Project Manager binnen een internationaal bedrijf. Ik heb daarbij een voorkeur voor complexe projecten, met vaak een technisch component.

Tijdens de corona pandemie heb ik besloten iets voor de lokale gemeenschap te willen doen. Naar aanleiding van een oproep in het klaverblad ben ik gestart als gastheer bij DePetrus. Ik heb de stichting leren kennen als een warme omgeving, waarin de inzet van vrijwilligers het verschil maakt. Het is mooi te zien hoe DePetrus een ontmoetingsplek is voor jong en oud vanuit de regio en ver daarbuiten. Toen er een positie beschikbaar kwam in het bestuur heb ik mij kandidaat gesteld, wat onlangs heeft geleid tot mijn aanstelling.

Ik zal mij namens de stichting gaan richten op de PR en communicatie. Ik kijk uit naar een goede samenwerking met mooie initiatieven.”

We heten Simeon van harte welkom en wensen hem natuurlijk een hele prettige tijd bij DePetrus.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij Vught Nu. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@vught.nu

 

 

bas van doorn
bas van doorn
Hoven-Schilderwerken
logo peijenburgvught.fw
logo peijenburgvught.fw
logo-essentieelwonen.fw
previous arrow
next arrow
logo-t-heem
logo-guldenberg.fw
logo-hustin
logo-hustin
Jan van Balkom
logo-empee-helvoirtnet1
20 november 2022 Column Corvers: Subsidiepot

Door Peter Corvers...

Meer >>

Theater de Speeldoos
Theater de Speeldoos
Agenda de Petrus
Agenda de Petrus

Een reactie plaatsen op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

logo-stichting helvoirtnet.fw
logo-gemeenteberichten-hel-vug.fw
1-1-2
Centrum jeugd en gezin
Postbus 51
Amber Alert