Slider1
Slider2
Slider3
Slider4
Slider5
Slider6
Slider7
previous arrow
next arrow
Mobiel_slide_1
Mobiel_slide_2
Mobiel_slide_3
Mobiel_slide_4
Mobiel_slide_5
Mobiel_slide_6
Mobiel_slide_7
previous arrow
next arrow
logo-vandenboertaxaties.fw
logo-kant.fw
asperges 3
logo-gubbels.fw
logo-vanboxtel.fw
logo-vanboxtel.fw
logo-d66-vught
logo-pvda.fw
logo vvd-vhc
logo-gemeentebelangen
logo adverteren.fw
Voedselbank
Voedselbank

Familie berichten

9 april 2024 Overleden: Helma Rypma-Smit

Familie Rypma...

7 december 2021 Familieberichten op Vught.nu

Het is mogelijk om hier op de nieuwssite van Vught...

Hard of zacht plastic

Ingezonden bericht: 

HELVOIRT – 17 juni 2023. De nieuwe papierbak heeft iedereen wel een mening over. We hadden in Helvoirt al een grijze en groene bak. Nu komt daar echter een zwarte bak (met blauwe deksel) bij. Meestal te groot en soms te klein, maar in ieder geval een sta-in-de weg.

Afgelopen donderdag was het bij mij zover. Ik zag een gemeentewerker al vroeg in de ochtend bij mij in de straat druk bezig met het losmaken van de bakken, wielen eronder draaien en klaar. Zo gepiept zou je zeggen.

Toen ik later op de dag mijn honden ging uitlaten viel me echter op dat er allemaal zwarte plastic krullen op de grond lagen. Precies op de plaats waar de gemeentewerker had gestaan. Zonder erbij na te denken raapte ik de krullen op. Opgeruimd staat netjes.

Maar toen ik die avond een andere route liep met mijn honden, zag ik een straat verderop nog meer zwarte plastic krullen. En een straat verder nog meer. Ik begon druk te rapen, goed oplettend of ik niets oversloeg. Lopend door Helvoirt zag ik de plastic krullen bijna in elke straat!

Had de gemeentewerker het te druk met de zwarte bakken om de plastic krullen op te ruimen? Dacht hij dat de taak was van buurtbewoners? Of dacht hij dat ze vanzelf weg zouden waaien? En waar kwamen de witte tie-rips vandaan?

Nu zit ik met een dilemma. Ik heb nu heel veel zwarte plastic krullen van een harde plastic bak. De krullen zijn echter niet hard, anders zouden ze niet krullen. Moeten ze nu bij het hard plastic afval? Of bij PMD afval? Gemeente Vught, help mij!

En de volgende keer de gemeentewerker beter instrueren graag!

Camiel Wijffels

 

 

Download onze gratis app

bas van doorn
CDA logo
logo peijenburgvught.fw
logo peijenburgvught.fw
logo peijenburgvught.fw
logo-essentieelwonen.fw
previous arrow
next arrow
logo-t-heem
logo-guldenberg.fw
logo-hustin
logo-hustin
Jan van Balkom
logo-empee-helvoirtnet1
6 april 2024 Corvers Column: Anoniem

Peter Corvers...

Meer >>

Theater de Speeldoos
Theater de Speeldoos
Agenda de Petrus
Agenda de Petrus

Een reactie plaatsen op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

logo-stichting helvoirtnet.fw
logo-gemeenteberichten-hel-vug.fw
1-1-2
Centrum jeugd en gezin
logo-rijksoverheid
Amber Alert